Minha sacola

    Favoritar

    ANALYZING AND CONTROLLING FOODSERVICE COSTS - A MANAGERIAL AND TECHNOLOGICAL APPROACH

    Ref:
    546920

    Por: R$ 165,00ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    A great resource and reference book, the authors provide balanced treatment of both commercial and institutional operations in both profit and non-profit arenas. This book explores the role of computer applications, management information systems, and new developments in management through numerous examples that realistically portray the field. Provides valuable insight regarding the food industry with segments written by leaders in the field. Food Service personnel.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780131191129
    Pré vendaNão
    Peso768g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas688
    Número da edição5ª EDIÇÃO - 2007
    Código Interno546920
    Código de barras9780131191129
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorKEISER, JAMES | DEMICCO, FREDERICK J. | COBANOGLU, CIHAN | GRIMES, ROBERT N
    EditoraPRENTICE HALL
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar