Minha sacola

    Favoritar

    BAKING AND PASTRY, THE - MASTERING THE ART AND CRAFT

    Ref:
    528918

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    This insightful book presents 350 recipes, along with expert reviews of valuable techniques, for creating mouthwatering breads and desserts. The use of volume and metric measurements suit the needs of large operations, small bakeshops, home kitchens, and classrooms. More experienced bakers can find advanced tips about chocolate, confections, and wedding cakes, as well as the CIA's approach to plating and decorating desserts. Hundreds of full-color photographs introduce the baking ingredients, offer step-by-step guidance through important techniques, and feature finished products.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471443827
    Pré vendaNão
    EditorTHE CULINARY INSTITUTE OF AMERICA
    Peso983g
    Editor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas880
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2004
    Código Interno528918
    Código de barras9780471443827
    AcabamentoHARDCOVER
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar