Minha sacola

    Favoritar

    BIOACTIVE FOOD AS DIETARY INTERVENTIONS FOR CARDIOVASCULAR DISEASE

    Ref:
    717153

    Por: R$ 1.505,80ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    One major example of the synergy of bioactive foods and extracts is their role as an antioxidant and the related remediation of cardiovascular disease. There is compelling evidence to suggest that oxidative stress is implicated in the physiology of several major cardiovascular diseases including heart failure and increased free radical formation and reduced antioxidant defences. Studies indicate bioactive foods reduce the incidence of these conditions, suggestive of a potential cardioprotective role of antioxidant nutrients.

    Bioactive Food as Dietary Interventions for Cardiovascular Disease investigates the role of foods, herbs and novel extracts in moderating the pathology leading to cardiovascular disease. It reviews existing literature, and presents new hypotheses and conclusions on the effects of different bioactive components of the diet.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780123964854
    Pré vendaNão
    Organizador para link
    Peso1161g
    Livro disponível - pronta entregaNão
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas560
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2012
    Código Interno717153
    Código de barras9780123964854
    AcabamentoHARDCOVER
    EditoraACADEMIC PRESS
    Sob encomendaSim
    OrganizadorWATSON, RONALD ROSS | PREEDY, VICTOR
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar