Minha sacola

    Favoritar

    Ref:
    573827

    De: R$ 1.067,08Por: R$ 746,96ou X de

    Economia de R$ 320,12

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    This sequence of manuals addresses key issues such as quality, safety and reliability for those working and training in the manufacture of biscuits, cookies and crackers. Each manual provides a self-sufficient guide to a key topic, full of practical advice on problem-solving and troubleshooting drawn from over 30 years in the industry. Chocolate Enrobing o Moulding o Sandwich Creaming o Icing o Application of Jam o Marshmallow o Caramel o Troubleshooting Tips This manual describes what is involved in secondary processes of biscuits-the procedures used to enhance biscuits after they have been baked.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781855732964
    Pré vendaNão
    Peso150g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas77
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1998
    Código Interno573827
    Código de barras9781855732964
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorMANLEY, DUNCAN J. R.
    EditoraWOODHEAD PUBLISHING
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar