Minha sacola

    Favoritar

    COOKING, ON - TECHNIQUES FROM EXPERT CHEFS

    Ref:
    585250

    Por: R$ 272,00ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    This book provides a culinary education with coverage of topics necessary to the professional chef (and the sophisticated home chef), among them: food safety and sanitation, nutrition, tools and equipment, knife skills, and butchering techniques. Some 750 recipes--representing many types of cuisine and coming from important contemporary chefs--are arranged in food- type categories (e.g. beef, poultry, seafood, vegetables, potatoes- grains-pasta, baked goods) with substantial information about preparation techniques in each category. Illustrations are clear: informative photos and diagrams, arranged attractively on the page and sized to complement rather than dominate the text. Each section includes discussion questions.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780130618658
    Pré vendaNão
    Peso1340g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas1200
    Número da edição3ª EDIÇÃO - 2003
    Código Interno585250
    Código de barras9780130618658
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorLABENSKY, SARAH | HAUSE, ALAN M. | LABENSKY, STEVE
    EditoraPRENTICE HALL
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar