0

Meu carrinho

    Favoritar
    CUISINE FOUNDATIONS - THE CHEFS OF LE CORDON BLEU
    Ref:
    627566

    Por: R$ 866,57ou X de

    Comprar

    Sinopse

    Le Cordon Bleu Cuisine Foundations presents the definitive concepts and techniques of classic French cuisine in an artfully designed package that captures the rich tradition of Le Cordon Bleu in a contemporary, international setting. Extensively researched, this landmark book traces French culinary technique and foundations back through the 20th-century codification by Auguste Escoffier to the earlier innovations of Jules Gouffé, Urbain Dubois, Antonin Careme, and other noted chefs of earlier generations to deliver a truly authoritative work. Illustrated with thousands of highly detailed photographs that reveal the proper cooking and preparation techniques, Le Cordon Bleu Cuisine Foundations passes the exceptional history of traditional, modern, nouvelle, and actual French cuisine on to a new generation of culinarians.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781435481374
    Pré vendaNão
    Peso1554g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas529
    Código Interno627566
    Código de barras9781435481374
    AcabamentoCAPA DURA
    AutorCORDON BLEU CHEFS
    EditoraDELMAR CENGAGE PUBLISHING
    Sob encomendaSim

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar