Minha sacola

    Favoritar

    DESSERTS BY PIERRE HERME

    Ref:
    121626

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Pierre Hermé, dubbed the Picasso of Pastry by Vogue magazine, is a fourth-generation pastry chef. Raised in Alsace, he apprenticed to the legendary Gaston Lenôtre when he was just fourteen and at twenty-four took over the famed pastry kitchens of Fauchon in Paris. It was at Fauchon that his extraordinary dessert repertoire began gaining worldwide attention. In 1997 he was decorated as a Chevalier of Arts and Letters and named France’s Pastry Chef of the Year. He has pastry shops in Paris and Tokyo and is the author of several books.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780316357203
    Pré vendaNão
    Peso322g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas288
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1998
    Código Interno121626
    Código de barras9780316357203
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorGREENSPAN, DORIE
    EditoraLITTLE, BROWN & COMPANY
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar