Minha sacola

    Favoritar

    FOOD: THE HISTORY OF TASTE

    Ref:
    501308

    Por: R$ 196,48ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Since earliest times food has encompassed so much more than just what we eat - whole societies can be revealed and analyzed by their cuisines. In this wide-ranging book, leading historians from Europe and America piece together from a myriad of sources the culinary accomplishments of diverse civilizations, past and present, and the pleasures of dining. Throughout, the entertaining story of worldwide food traditions provides the ideal backdrop to today's roaming the globe for great gastronomic experiences.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780500251355
    Pré vendaNão
    Peso411g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas368
    Número da edição1ª EDICAO - 2007
    Código Interno501308
    Código de barras9780500251355
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFREEDMAN, PAUL
    EditoraTHAMES AND HUDSON
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar