0

Meu carrinho

    Favoritar
    FOOD: THE HISTORY OF TASTE
    Ref:
    501308

    Por: R$ 223,61

    Preço a vista: R$ 223,61

    Comprar

    Sinopse

    Since earliest times food has encompassed so much more than just what we eat - whole societies can be revealed and analyzed by their cuisines. In this wide-ranging book, leading historians from Europe and America piece together from a myriad of sources the culinary accomplishments of diverse civilizations, past and present, and the pleasures of dining. Throughout, the entertaining story of worldwide food traditions provides the ideal backdrop to today's roaming the globe for great gastronomic experiences.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780500251355
    Peso411g
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas368
    Número da edição1ª EDICAO - 2007
    Código Interno501308
    Código de barras9780500251355
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFREEDMAN, PAUL
    EditoraTHAMES AND HUDSON
    Sob encomendaSim

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    SE DISPONÍVEL NO FORNECEDOR SERÁ ENTREGUE EM dias

    Mais

    O prazo de acordo com a transportadora selecionada.

    Comprar