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Sinopse
'Food around the world' investigates what and how people eat. Examines how natural disasters, economics, and politics are contributing to food insecurity in many regions. Maps, photographs, and recipes bring this study alive to help build an appreciation of the world's cuisines and open the doorway to a better understanding of the food ways of America's increasingly diverse population. Study aids include - more than 20 maps of regions and countries; more than 200 color and 300 black-and-white photos; chapter objectives; definitions in the margins; glossary; recipes representative of the countries and regions in each chapter; chapter summaries; types of study questions; suggested web sites and bibliographies by country or region.
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Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780135073353 |
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Pré venda | Não |
Peso | 572g |
Autor para link | MCWILLIAMS MARGARET |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 2.5 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
Número de páginas | 512 |
Número da edição | 3ª EDIÇÃO - 2010 |
Código Interno | 636014 |
Código de barras | 9780135073353 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | MCWILLIAMS, MARGARET |
Editora | PRENTICE HALL |
Sob encomenda | Sim |