Minha sacola

    Favoritar

    HANDBOOK OF DAIRY FOODS AND NUTRITION

    Ref:
    583716

    Por: R$ 1.351,88ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Handbook of Dairy Foods and Nutrition, Third Edition examines the role of dairy products in diet and health, covering such areas as cardiovascular health, hypertension, cancer, bone, and oral health. This new edition features a new chapter on dairy foods and weight management. Other chapters address lactose digestion and the contribution of dairy foods to health throughout the lifecycle. All chapters contain updated (or new) data, content, and references. With peer-reviewed chapters by nutrition and medical experts, this book remains the most subsidized reference on dairy and nutrition currently available.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780849328282
    Pré vendaNão
    Peso482g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas432
    Número da edição3ª EDIÇÃO - 2006
    Código Interno583716
    Código de barras9780849328282
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorMILLER, GREGORY | JARVIS, JUDITH K.
    EditoraCRC PRESS
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar