0

Meu carrinho

    Favoritar
    MEDITERRANEAN: FOOD OF THE SUN
    Ref:
    503428

    Por: R$ 38,50

    Preço a vista: R$ 38,50

    Comprar

    Sinopse

    This cookbook features recipes for dishes from all over the Mediterranean region - Italy, Greece, France, Spain, North Africa and the Middle East. Recipes include classic dishes such as Bouillabaisse, Moussaka and Risotto alla Milanese as well as more exotic dishes such as Brandade de Morue, Greek Easter Bread and Spiced Duck with Pears. With step-by-step photographs and easy-to-follow recipes, cooks of all skill levels should be able to bring Mediterranean cuisine to their own kitchens.
    Recipes are included for appetisers, soups and salads as well as main courses, side dishes and desserts, allowing experimental cooks to mix and match, combining, for example, Spanish tapas with a Greek entree and a Moroccan dessert.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781844779413
    Pré vendaNão
    Peso300g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número da edição1ª EDIÇAO - 2005
    Código Interno503428
    Código de barras9781844779413
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorCLARK, JACQUELINE
    EditoraHERMES HOUSE
    Sob encomendaSim

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar