De: R$ 306,65Por: R$ 214,65ou X de
Economia de R$ 92,00Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
Whether you're one for the nearly 3 million owners and operators of existing food truck businesses or a chef, foodie, or gourmand interested in starting your own mobile restaurant endeavor, Running a Food Truck For Dummies helps you find your food niche, follow important rules of conducting business on the road, outfit your moving kitchen, meet safety and sanitation requirements, and much more.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781118287385 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 402g |
Autor para link | MYRICK RICHARD |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 360 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2012 |
Código Interno | 761084 |
Código de barras | 9781118287385 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | MYRICK, RICHARD |
Editora | FOR DUMMIES |
Sob encomenda | Sim |