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Sinopse
Now, in "Simply Ming", he presents a breakthrough technique for bringing East-West flair to everyday cooking, making it possible to transform a handful of fresh ingredients into a delicious meal in a matter of minutes. The genius of Simply Ming is a versatile array of master recipes—intensely flavored sauces, pestos, salsas, dressings, rubs, and more that eliminate much of the last-minute prep work. So sophisticated dishes such as Tea-Rubbed Salmon with Steamed Scallion-Lemon Rice, Grilled Miso-Citrus Scallop Lollipops, and Green Peppercorn Beef Tenderloin with Vinegar-Glazed Leeks can be on the table in less than 30 minutes.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780609610671 |
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Subtítulo | EASY TECHNIQUES FOR EAST-MEETS-WEST MEALS |
Pré venda | Não |
Peso | 197g |
Autor para link | BOEHM ARTHUR |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 0.6 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 176 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2003 |
Código Interno | 733357 |
Código de barras | 9780609610671 |
Acabamento | BROCHURA |
Autor | BOEHM, ARTHUR |
Editora | RANDOM HOUSE |
Sob encomenda | Não |