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    SIMPLY MING

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    Sinopse

    As the chef and owner of the acclaimed Blue Ginger restaurant in Wellesley, Massachusetts, and an Emmy award-winning television personality, Ming Tsai has become the standard-bearer of East-West cuisine, the innovative blending of Eastern flavors and techniques with Western ingredients and presentations.
    Now, in "Simply Ming", he presents a breakthrough technique for bringing East-West flair to everyday cooking, making it possible to transform a handful of fresh ingredients into a delicious meal in a matter of minutes. The genius of Simply Ming is a versatile array of master recipes—intensely flavored sauces, pestos, salsas, dressings, rubs, and more that eliminate much of the last-minute prep work. So sophisticated dishes such as Tea-Rubbed Salmon with Steamed Scallion-Lemon Rice, Grilled Miso-Citrus Scallop Lollipops, and Green Peppercorn Beef Tenderloin with Vinegar-Glazed Leeks can be on the table in less than 30 minutes.
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780609610671
    SubtítuloEASY TECHNIQUES FOR EAST-MEETS-WEST MEALS
    Pré vendaNão
    Peso197g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 0.6
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas176
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2003
    Código Interno733357
    Código de barras9780609610671
    AcabamentoBROCHURA
    AutorBOEHM, ARTHUR
    EditoraRANDOM HOUSE
    Sob encomendaNão
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