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    A FIELD GUIDE TO CHEESE

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    Sinopse

    Everything you need to know about the world's great cheeses, including how they're made, their universe of flavors, origins, and terroir. Organized by type, the book features more than 400 cheeses worth knowing--from fresh cheese and pressed cheese to blue cheese, soft cheese, and spreadable cheese. Each includes an an identifying illustration, nuts and bolts like the type of milk and fat content, and a brief, memorable description. Readers will find unexpected cheeses that are best for melting (Hushållsost), best for serving solo (Bovski Sir), and even the stinkiest (pick up some Allgäuer Weisslacker and see what company thinks). Includes dozens of maps; an aroma wheel to help refine your palate; a guide to composing cheese boards; tips for pairing with wine, beer, whiskey, cider; and so much more.
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781579659417
    SubtítuloHOW TO SELECT, ENJOY, AND PAIR THE WORLD'S BEST CHEESES
    Pré vendaNão
    Peso790g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões24.13 x 18.8 x 2.54
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas272
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2020
    Código Interno988099
    Código de barras9781579659417
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorSICARD, TRISTAN
    EditoraARTISAN
    Sob encomendaSim
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