Minha sacola

    Favoritar

    A HISTORY OF THE WORLD IN 10 DINNERS

    Ref:
    1072625

    De: R$ 524,01Por: R$ 366,81ou X de

    Economia de R$ 157,20

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    In ten chapters--each an important moment in food history, from Ancient Rome to Al-Andalus in Spain, from the Ethiopian Empire to nineteenth-century New York City--the authors pair menus with immersive retellings of historic culinary breakthroughs, and present the ingredients and modern techniques adapted for today's kitchens to allow cooks of all abilities to entertain with dishes that were created and enjoyed hundreds of years ago but remain relevant to today's food tastes and values.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780847873456
    Subtítulo2,000 YEARS, 100 RECIPES
    Pré vendaNão
    Peso1700g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões25.4 x 20.83 x 3.3
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas384
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2023
    Código Interno1072625
    Código de barras9780847873456
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFLEXNER, VICTORIA | REIFEL, JAY
    EditoraRIZZOLI (USA) **
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar