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Sinopse
Rome is not only a city steeped in history, but also a true paradise for food lovers. A Taste of Rome unveils the culinary soul of the Eternal City during the Holy Year – from hidden trattorias tucked away in narrow alleyways to legendary cafés that have been cherished for generations. Alongside authentic recipes such as Cacio e Pepe, Carciofi alla Romana, and Saltimbocca, this book shares captivating anecdotes about Roman food culture and its deep-rooted traditions. Detailed insider tips reveal where locals shop, dine, and enjoy their aperitivo, offering a genuine taste of Roman life. With stunning photography and a harmonious blend of travel guide and cookbook, this volume invites readers to experience Rome with all their senses – whether strolling its ancient streets or cooking at home.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9783766728647 |
|---|---|
| Subtítulo | PLACES OF LONGING, ORIGINAL RECIPES AND INSIDER TIPS |
| Pré venda | Não |
| Peso | 1620g |
| Autor para link | MAIWALD STEFAN,DI LORENZO ANDREA |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 5.08 x 25 x 28 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 224 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2026 |
| Código Interno | 1170438 |
| Código de barras | 9783766728647 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | MAIWALD, STEFAN | DI LORENZO, ANDREA |
| Editora | GEORG CALLWEY * |
| Sob encomenda | Sim |
