Minha sacola

    Favoritar

    ADVANCED PROFESSIONAL COOKING, COLLEGE EDITION

    Ref:
    116974

    De: R$ 1.942,96Por: R$ 1.360,07ou X de

    Economia de R$ 582,89

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Takes students as well as lovers of food preparation beyond the basics to more complex recipes, subtler preparation and plating techniques. It includes both color and black and white photographs to illustrate concepts. Following two introductory chapters which detail the development of modern cookery, modern cooking styles, mise en place, finishing, and presentation, it goes on to cover sauces; soups; first courses; fish and other seafood; poultry and feathered game; beef, lamb, pork and veal; variety meats, sausages and game; vegetables; and cold foods. Recipes are given in two quantities - 4 and 16 portions.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471836834
    Pré vendaNão
    Peso750g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas672
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1992
    Código Interno116974
    Código de barras9780471836834
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorGISSLEN, WAYNE
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar