Minha sacola

    Favoritar

    ART OF NATURAL CHEESEMAKING, THE

    Ref:
    827785

    De: R$ 386,26Por: R$ 270,38ou X de

    Economia de R$ 115,88

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Most DIY cheesemaking books are hard to follow, complicated, and confusing, and call for the use of packaged freeze-dried cultures, chemical additives, and expensive cheesemaking equipment. For though bread baking has its sourdough, brewing its lambic ales, and pickling its wild fermentation, standard Western cheesemaking practice today is decidedly unnatural. In The Art of Natural Cheesemaking, David Asher practices and preaches a traditional, but increasingly countercultural, way of making cheese?one that is natural and intuitive, grounded in ecological principles and biological science.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781603585781
    Pré vendaNão
    Peso357g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaSim
    Dimensões23 x 16 x 1.5
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas320
    Número da ediçãoEDIÇÃO - 2015
    Código Interno827785
    Código de barras9781603585781
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorASHER, DAVID
    EditoraCHELSEA GREEN PUBLISHING
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar