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Sinopse
Much of what passes for non-dairy “cheese” lacks the quality and depth of authentic, cultured cheese. Yet for aspiring DIY plant-based cheesemakers, much of the knowledge of this new craft is scattered in isolated kitchens, and there’s no real reliable guidance to what works, what doesn’t, and why, when making real, cultured plant-based cheese. This book aims to change all that and bring this new craft into the kitchens of the world.(...)
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780865718364 |
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Subtítulo | HOW TO CRAFT REAL, CULTURED, NON-DAIRY CHEESE |
Pré venda | Não |
Peso | 259g |
Autor para link | MCARHY KAREN |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 22 x 18 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 128 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2017 |
Código Interno | 836856 |
Código de barras | 9780865718364 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | MCARHY, KAREN |
Editora | NEW SOCIETY PUBLISHERS |
Sob encomenda | Sim |