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    ART OF PLANT-BASED CHEESEMAKING, THE

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    Sinopse

    As plant-based, dairy-free diets continue to expand in popularity for health and ethical reasons, cheese often becomes the “last hurdle.”
    Much of what passes for non-dairy “cheese” lacks the quality and depth of authentic, cultured cheese. Yet for aspiring DIY plant-based cheesemakers, much of the knowledge of this new craft is scattered in isolated kitchens, and there’s no real reliable guidance to what works, what doesn’t, and why, when making real, cultured plant-based cheese. This book aims to change all that and bring this new craft into the kitchens of the world.(...)
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780865718364
    SubtítuloHOW TO CRAFT REAL, CULTURED, NON-DAIRY CHEESE
    Pré vendaNão
    Peso259g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões22 x 18 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas128
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2017
    Código Interno836856
    Código de barras9780865718364
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorMCARHY, KAREN
    EditoraNEW SOCIETY PUBLISHERS
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