De: R$ 269,92Por: R$ 188,94ou X de
Economia de R$ 80,98Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
Throughout the book, Schwartz's text is transporting, taking readers back to Delmonico's, the Colony, and the Horn & Hardart Automats. Whether revealing how an obscure dish known as Omelet Surprise was transformed into the decidedly chichi dessert Baked Alaska; investigating why some Jewish restaurants came to be known as Roumanian steakhouses; or instructing readers on the way to bake a molten chocolate minicake worthy of Jean-Georges Vongerichten, 'Arthur Schwartz's New York City Food' is the ideal dining companion.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781584796770 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 447g |
Autor para link | SCHWARTZ ARTHUR |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 400 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2008 |
Código Interno | 509331 |
Código de barras | 9781584796770 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | SCHWARTZ, ARTHUR |
Editora | STEWART, TABORI & CHANG |
Sob encomenda | Sim |