De: R$ 335,44Por: R$ 234,81ou X de
Economia de R$ 100,63Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Throughout the book, Schwartz's text is transporting, taking readers back to Delmonico's, the Colony, and the Horn & Hardart Automats. Whether revealing how an obscure dish known as Omelet Surprise was transformed into the decidedly chichi dessert Baked Alaska; investigating why some Jewish restaurants came to be known as Roumanian steakhouses; or instructing readers on the way to bake a molten chocolate minicake worthy of Jean-Georges Vongerichten, 'Arthur Schwartz's New York City Food' is the ideal dining companion.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9781584796770 |
|---|---|
| Pré venda | Não |
| Peso | 447g |
| Autor para link | SCHWARTZ ARTHUR |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 23 x 16 x 1 |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 400 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2008 |
| Código Interno | 509331 |
| Código de barras | 9781584796770 |
| Acabamento | PAPERBACK |
| Autor | SCHWARTZ, ARTHUR |
| Editora | STEWART, TABORI & CHANG |
| Sob encomenda | Sim |
