De: R$ 295,55Por: R$ 206,88ou X de
Economia de R$ 88,67Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
With the continuing popularity of the whole foods movement, home cooks are returning to the ancient practice of bread baking, and sourdough is rising to the forefront. Through fermentation, sourdough bread is easier on digestion - often enough for people who are sensitive to gluten - and healthier. Artisan Sourdough Made Simple gives everyone the knowledge and confidence to join the fun, from their first rustic loaf to beyond. This book has 65 recipes and 65 photos.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9781624144295 |
|---|---|
| Subtítulo | A BEGINNER'S GUIDE TO DELICIOUS HANDCRAFTED BREAD WITH MINIMAL KNEADING |
| Pré venda | Não |
| Peso | 567g |
| Autor para link | RAFFA EMILIE |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 22.9 x 20.3 x 1.3 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 208 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2017 |
| Código Interno | 862421 |
| Código de barras | 9781624144295 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | RAFFA, EMILIE |
| Editora | PAGE STREET PUBLISHING |
| Sob encomenda | Sim |
