De: R$ 201,38Por: R$ 140,97ou X de
Economia de R$ 60,41Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Baking is about precision so Macdonald presents the reader with clear detailed instructions to make the perfect tarte tatin or macaron. Next-day recipes are also included. Made too many croissants? Use them for croque monsieur and black truffle and prosciutto croissants, for a lunchtime meal. Each recipe is designed to be foolproof--with detail-oriented instructions that eliminate guesswork, "plan-aheads," ingenious tips, and highlights for success--making delicious perfection within reach for any baker.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9780789341136 |
|---|---|
| Pré venda | Não |
| Peso | 1320g |
| Autor para link | MACDONALD RORY |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 25.65 x 20.57 x 2.79 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 256 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2021 |
| Código Interno | 974054 |
| Código de barras | 9780789341136 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | MACDONALD, RORY |
| Editora | RIZZOLI (USA) * |
| Sob encomenda | Sim |
