Minha sacola

    Favoritar

    BAKING AND PASTRY

    Ref:
    940628

    De: R$ 1.108,43Por: R$ 775,90ou X de

    Economia de R$ 332,53

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Covering the full range of the baking and pastry arts and widely used by professionals and readers who want to bake like professionals, this book offers detailed, accessible instructions on the techniques for everything from yeast breads, pastry doughs, quick breads, breakfast pastries, and savory items to cookies, pies, cakes, frozen desserts, custards, souffles, and chocolates. In addition, this revised edition features new information on sustainability and seasonality along with new material on plated desserts, special-occasion cakes, wedding cakes, decor techniques, savory and breakfast pastries, and volume production, making it the most comprehensive baking and pastry manual on the market."--Provided by publisher.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780470928653
    SubtítuloMASTERING THE ART AND CRAFT
    Pré vendaNão
    EditorTHE CULINARY INSTITUTE OF AMERICA
    Peso3220g
    Editor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões29.69 x 22.35 x 5.59
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas1136
    Número da edição3ª EDIÇÃO - 2015
    Código Interno940628
    Código de barras9780470928653
    AcabamentoHARDCOVER
    EditoraWILEY
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar