0

Meu carrinho

    Favoritar
    BAKING AND PASTRY
    Ref:
    940628

    Por: R$ 799,84ou X de

    Comprar

    Sinopse

    Covering the full range of the baking and pastry arts and widely used by professionals and readers who want to bake like professionals, this book offers detailed, accessible instructions on the techniques for everything from yeast breads, pastry doughs, quick breads, breakfast pastries, and savory items to cookies, pies, cakes, frozen desserts, custards, souffles, and chocolates. In addition, this revised edition features new information on sustainability and seasonality along with new material on plated desserts, special-occasion cakes, wedding cakes, decor techniques, savory and breakfast pastries, and volume production, making it the most comprehensive baking and pastry manual on the market."--Provided by publisher.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780470928653
    SubtítuloMASTERING THE ART AND CRAFT
    Editor para link
    Pré vendaNão
    EditorTHE CULINARY INSTITUTE OF AMERICA
    Peso3220g
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões29.69 x 22.35 x 5.59
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas1136
    Número da edição3ª EDIÇÃO - 2015
    Código Interno940628
    Código de barras9780470928653
    AcabamentoHARDCOVER
    EditoraWILEY
    Sob encomendaSim

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    SE DISPONÍVEL NO FORNECEDOR SERÁ ENTREGUE EM dias

    Mais

    O prazo de acordo com a transportadora selecionada.

    Comprar