Minha sacola

    Favoritar

    BIOINTERFACE CHARACTERIZATION BY ADVANCED IR SPECTROSCOPY

    Ref:
    670382

    Por: R$ 1.995,63ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    IR spectroscopy has become without any doubt a key technique to answer questions raised when studying the interaction of proteins or peptides with solid surfaces for a fundamental point of view as well as for technological applications.

    Principle, experimental set ups, parameters and interpretation rules of several advanced IR-based techniques; application to biointerface characterisation through the presentation of recent examples, will be given in this book. It will describe how to characterise amino acids, protein or bacterial strain interactions with metal and oxide surfaces, by using infrared spectroscopy, in vacuum, in the air or in an aqueous medium. Results will highlight the performances and perspectives of the technique.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780444535580
    Pré vendaNão
    Organizador para link
    Peso384g
    Livro disponível - pronta entregaSim
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas344
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2011
    Código Interno670382
    Código de barras9780444535580
    AcabamentoHARDCOVER
    EditoraELSEVIER SCIENCE
    Sob encomendaNão
    OrganizadorPRADIER, C. M. | CHABOL, Y. J.
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar