De: R$ 0,00Por: R$ 1.995,63ou X de
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
Principle, experimental set ups, parameters and interpretation rules of several advanced IR-based techniques; application to biointerface characterisation through the presentation of recent examples, will be given in this book. It will describe how to characterise amino acids, protein or bacterial strain interactions with metal and oxide surfaces, by using infrared spectroscopy, in vacuum, in the air or in an aqueous medium. Results will highlight the performances and perspectives of the technique.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780444535580 |
---|---|
Pré venda | Não |
Organizador para link | PRADIER C. M.,CHABOL Y. J. |
Peso | 384g |
Livro disponível - pronta entrega | Sim |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
Número de páginas | 344 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2011 |
Código Interno | 670382 |
Código de barras | 9780444535580 |
Acabamento | HARDCOVER |
Editora | ELSEVIER SCIENCE |
Sob encomenda | Não |
Organizador | PRADIER, C. M. | CHABOL, Y. J. |