Minha sacola

    BREAD ON THE TABLE

    Favoritar
    Ref:
    921425

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    In this highly anticipated cookbook, culinary instructor and baker David Norman explores the European breadmaking traditions that inspire him most–from the rye breads of France to the saltless ciabattas of Italy to the traditional Christmas loaves of Scandinavia. Norman also offers recipes for traditional foods to accompany these regional specialties, so home bakers can showcase their freshly made breads alongside a traditional Swedish breakfast spread, oysters with mignonette, or country pa^te´, to name a few examples. With rigorous, detailed instructions plus showstopping photography, this book will surprise and delight bakers of all stripes.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781607749257
    Pré vendaNão
    Peso1060g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões25.65 x 20.57 x 2.54
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas256
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2019
    Código Interno921425
    Código de barras9781607749257
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorNORMAN, DAVID
    EditoraTEN SPEED PRESS
    Sob encomendaNão

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar