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Sinopse
Curious about what 'healthy eating' really means, and increasingly bombarded by both readers and friends for recipes that are 'good for you', Diana disocovered a lighter, fresher way of eating. From a Cambodian salad of prawns, grapefruit, toasted coconut and mint or North African mackerel with cumin to blood orange and cardamom sorbet, the magical dishes in this book are bursting with flavour, goodness and colour. Peppering the recipes is Diana's inimitable writing on everything from the miracle of broth to the great carbohydrate debate. Above all, this is about opening up our palates to new possibilities. There is no austerity here, simply fabulous food which nourishes body and soul.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781845337841 |
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Subtítulo | A YEAR OF BETTER EATING |
Pré venda | Não |
Peso | 375g |
Autor para link | HENRY DIANA |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 336 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2014 |
Código Interno | 725476 |
Código de barras | 9781845337841 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | HENRY, DIANA |
Editora | MITCHELL BEAZLEY |
Sob encomenda | Sim |