Minha sacola

    Favoritar

    CHANGING FOOD HABBITS: CASE STUDIES FROM AFRICA, SOUTH AMERICA, AND EUROPE

    Ref:
    501059

    De: R$ 2.057,94Por: R$ 1.440,56ou X de

    Economia de R$ 617,38

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Fascinating case studies, the majority of which are based on original field work, are presented in this second volume of the Food in History and Culture book series. Changing Food Habits examines the integral connection between food and ongoing ecological, economic, political, and social transformations. This text also provides research on dietary changes resulting from direct interventions by individuals and food programs. Among the topics discussed, authors consider rural and urban modes of food consumption, dietary changes in different societal contexts, and food-based rituals. Cases presented in this volume suggest alternative readings of some established models of changing food habits, and contribute to a more comprehensive history ofdietary transformations.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9789057025648
    Pré vendaNão
    Peso322g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas288
    Número da edição1ª EDICAO - 1999
    Código Interno501059
    Código de barras9789057025648
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorLENTZ, CAROLA
    EditoraROUTLEDGE
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar