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Sinopse
For new cheesemakers, it helps to pick cheeses that are forgiving when it comes to temperature variation and time discrepancies. Your first cheese might not look just like the picture, but it will almost always taste delicous and fresh, and in making it you will have learned a few fundamental processes involved in cheesemaking.
The Complete Guide to Making Cheese includes:
- Farmer Cheese
- Whole Milk Ricotta
- Stirred-curd Cheddar
- Vegan Parmesan Cheese
Much, much more!
With additional tips, this book provides everything you need to know to make your favorite cheeses right in your own kitchen.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9798586023520 |
|---|---|
| Subtítulo | EASY CHEESE RECIPES FROM FRESH AND SOFT TO GOAT'S MILK, VEGAN AND MORE FOR BEGINNERS |
| Pré venda | Não |
| Peso | 152g |
| Autor para link | ALLPORT PEGGY |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 22.91 x 15.19 x 1 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 52 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2020 |
| Código Interno | 1105917 |
| Código de barras | 9798586023520 |
| Acabamento | PAPERBACK |
| Autor | ALLPORT, PEGGY |
| Editora | INDEPENDENTLY PUBLISHED |
| Sob encomenda | Sim |
