De: R$ 615,44Por: R$ 430,81ou X de
Economia de R$ 184,63Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
The definitive cookbook bible of the world's most popular and oldest cuisine
Now available with a new lush red cover with gilt edging, China: The Cookbook presents more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the home kitchen, meticulously collected by two of the country's bestselling cookbook writers.
From popular staples such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, to lesser-known regional classics including Fujian Fried Rice and Jiangsu's Drunken Chicken, this authoritative book showcases the culinary diversity of the world's richest and oldest cuisines with recipes from the eight major regions and twelve minor regions and additional selected recipes from star chefs from around the world.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9781838669225 |
|---|---|
| Pré venda | Não |
| Peso | 2100g |
| Autor para link | CHAN KEI LUM,CHAN DIORA FONG |
| Livro disponível - pronta entrega | Sim |
| Dimensões | 27.31 x 18.75 x 5.41 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 720 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2025 |
| Código Interno | 1134453 |
| Código de barras | 9781838669225 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | CHAN, KEI LUM | CHAN, DIORA FONG |
| Editora | PHAIDON PRESS |
| Sob encomenda | Não |
