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    CHOCOLATES AND CONFECTIONS
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    825656

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    Sinopse

    Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections.
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780470424414
    SubtítuloFORMULA, THEORY, AND TECHNIQUE FOR THE ARTISAN CONFECTIONER
    Pré vendaNão
    Peso607g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas544
    Número da ediçãoEDIÇÃO - 2012
    Código Interno825656
    Código de barras9780470424414
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorTHE CULINARY INSTITUTE OF AMERICA | GREWELING, PETER P.
    EditoraWILEY
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