De: R$ 335,87Por: R$ 235,11ou X de
Economia de R$ 100,76Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
A variety of cake recipes and instructions for prepping cakes to take decorationTechniques for working with various frostings--from piping buttercream to rolling fondantInstructions for creating cake toppers, marzipan fruits, gumpaste flowers, and other delicious detailsMore than 50 step-by-step projects for creating stunning tiered cakes, cupcakes, cake pops, and more
Readers will also find a detailed review of essential tools and materials as well as a troubleshooting chapter for help with fixing or avoiding common mistakes. More than 400 gorgeous, full-color photos.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9781438003443 |
|---|---|
| Pré venda | Não |
| Peso | 300g |
| Autor para link | BAKER SHELLY |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 25.1 x 23.3 x 2.1 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 288 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2014 |
| Código Interno | 858232 |
| Código de barras | 9781438003443 |
| Acabamento | PAPERBACK |
| Autor | BAKER, SHELLY |
| Editora | BARRON'S EDUCATIONAL |
| Sob encomenda | Sim |
