Minha sacola

    Favoritar

    COMPUTER VISION TECHNOLOGY FOR FOOD QUALITY EVALUATION - SECOND EDITION

    Ref:
    785953

    Por: R$ 2.143,69ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Computer Vision Technology for Food Quality Evaluation, Second Edition continues to be a valuable resource to engineers, researchers, and technologists in research and development, as well as a complete reference to students interested in this rapidly expanding field. This new edition highlights the most recent developments in imaging processing and analysis techniques and methodology, captures cutting-edge developments in computer vision technology, and pinpoints future trends in research and development for food quality and safety evaluation and control. It is a unique reference that provides a deep understanding of the issues of data acquisition and image analysis and offers techniques to solve problems and further develop efficient methods for food quality assessment.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780128022320
    Pré vendaNão
    Peso735g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas658
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 2016
    Código Interno785953
    Código de barras9780128022320
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorSUN, DA-WEN
    EditoraACADEMIC PRESS
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar