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Sinopse
"I became a cook because I m a glutton," says Antonio Guida, top chef of the Seta restaurant, at the two Michelin-starred Mandarin Oriental in Milan.
His cuisine is intense and powerful, made of original flavours which he continuously studies, creates and invents. This book tells his story: the affections, the iconic dishes, the raw materials, from Apulia to the Lombard capital, passing through Paris, Zurich and Asia. And, of course, his recipes: refined and unusual, successful without fail, explained step by step, they are accompanied by illustrations and a final glossary.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9788836645589 |
|---|---|
| Pré venda | Não |
| Peso | 1150g |
| Autor para link | FOSSATI MADDALENA |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 2.29 x 24 x 28 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 192 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2020 |
| Código Interno | 1165929 |
| Código de barras | 9788836645589 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | FOSSATI, MADDALENA |
| Editora | SILVANA EDITORIALE * |
| Sob encomenda | Sim |
| Fotógrafo | BRETZEL, GIACOMO |
