Minha sacola

    Favoritar

    COOKING WITH FIRE - FROM ROASTING ON A SPIT TO BAKING IN A TANNUR

    Ref:
    965908

    De: R$ 262,39Por: R$ 183,67ou X de

    Economia de R$ 78,72

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Revel in the fun of cooking with live fire. This hot collection from food historian and archaeologist Paula Marcoux includes more than 100 fire-cooked recipes that range from cheese on a stick to roasted rabbit and naan bread. Marcoux's straightforward instructions and inspired musings on cooking with fire are paired with mouthwatering photographs that will have you building primitive bread ovens and turning pork on a homemade spit. Gather all your friends around a fire and start the feast.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781612121581
    SubtítuloREDISCOVERED TECHNIQUES AND RECIPES THAT CAPTURE THE FLAVORS OF WOOD-FIRED COOKING
    Pré vendaNão
    Peso980g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões25.15 x 20.32 x 2.29
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas320
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2014
    Código Interno965908
    Código de barras9781612121581
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorMARCOUX, PAULA
    EditoraSTOREY PUBLISHING
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar