Minha sacola

    Favoritar

    CULINARY NUTRITION - THE SCIENCE AND PRACTICE OF HEALTHY COOKING

    Ref:
    733916

    Por: R$ 1.042,30ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    "Culinary Nutrition: The Science and Practice of Healthy Cooking" is the first textbook specifically written to connect food science, nutrition and culinology. The book uses real-life applications, recipes and color photographs of finished dishes to emphasize the necessity of sustainably deliverable, health-beneficial and taste-desirable products. With pedagogical elements to enhance and reinforce learning opportunities, this book explores the basics of proteins, carbohydrates, and lipids, issues of diet and disease, including weight management, and food production and preparation topics.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780123918826
    Pré vendaNão
    Peso1946g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaSim
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2013
    Código Interno733916
    Código de barras9780123918826
    AcabamentoBROCHURA
    AutorMARCUS, JACQUELINE B.
    EditoraACADEMIC PRESS
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar