Minha sacola

    Favoritar

    CULINARY NUTRITION FOR FOOD PROFESSIONALS

    Ref:
    116155

    De: R$ 1.709,73Por: R$ 1.196,81ou X de

    Economia de R$ 512,92

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    In today's market, a large percentage of food consumed is eaten or purchased away from home which has created an increasing demand for healthful options across all segments of the food industry. Now, more than ever, your customers realize that diet plays an important role in maintaining good health. The completely revised, second edition of Culinary Nutrition for Food Professionals gives you all of the information you need to balance taste and health while maintaining your unique niche in today's competitive marketplace.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471286073
    Pré vendaNão
    Peso357g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas320
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 1994
    Código Interno116155
    Código de barras9780471286073
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorHODGES, CAROL A.
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar