Minha sacola

    CULINARY TOURISM

    Favoritar
    Ref:
    1045994

    Por: R$ 253,48ou X de

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Culinary Tourism is the first book to consider food as both a destination and a means for tourism. The book's contributors examine the many intersections of food, culture and tourism in public and commercial contexts, in private and domestic settings, and around the world. The contributors argue that the sensory experience of eating provides people with a unique means of communication. Editor Lucy explains how and why interest in foreign food is expanding tastes and leading to commercial profit in America, but the book also show how tourism combines personal experiences with cultural and social attitudes toward food and the circumstances for adventurous eating.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780813129853
    Pré vendaNão
    EditorLONG, LUCY M.
    Peso475g
    Editor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões22.9 x 15.2 x 1.83
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas322
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2010
    Código Interno1045994
    Código de barras9780813129853
    AcabamentoPAPERBACK
    EditoraUNIVERSITY PRESS OF KENTUCKY - UM LIVRO **
    Sob encomendaSim

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar