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Sinopse
In today's fast-moving business climate, the foodservice professional will likely be involved in several facility design projects over his or her career. Design and Layout of Foodservice Facilities, Third Edition provides a comprehensive reference for every step of the process, from getting the initial concept right to the planning, analysis, design, permitting, and construction--in short, everything needed to get to opening day of the new establishment! Packed with valuable drawings, photographs, and charts, this essential guide covers the nuts-and-bolts decisions that make the difference in an effective, efficient foodservice operation, including equipment selection, workflows, and legal compliance.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9780471699637 |
|---|---|
| Pré venda | Não |
| Peso | 411g |
| Autor para link | BIRCHFIELD JOHN C. |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 23 x 16 x 1 |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 368 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2007 |
| Código Interno | 528420 |
| Código de barras | 9780471699637 |
| Acabamento | PAPERBACK |
| Autor | BIRCHFIELD, JOHN C. |
| Editora | JOHN WILEY |
| Sob encomenda | Sim |
