Minha sacola

    Favoritar

    DICTIONARY OF FOOD SCIENCE AND NUTRITION

    Ref:
    233067

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Covering nutrition, dietary requirements, chemistry, preparation and cooking, hygiene, health and safety, commercial food production, labelling, packaging and public health, this dictionary provides clear, informative and up-to-date terms relating to all aspects of food science and nutrition. It is suitable for GCSE and A-level students of food technology, undergraduate students of food science/sports nutrition; and students of city and guilds food-related courses, new recruits to catering, food safety, public/environmental health or nutrition.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780713677843
    Pré vendaNão
    Peso322g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas288
    Número da edição1ª EDICAO - 2006
    Código Interno233067
    Código de barras9780713677843
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorVÁRIOS AUTORES
    EditoraA & C BLACK
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar