Minha sacola

    Favoritar

    EATING À LA PORTO

    Ref:
    1005355

    Por: R$ 199,00ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Chef Hélio Loureiro has always loved his native city, Porto, and is a keen researcher of its history and its palates. This work brings together the most traditional dishes and makes them accessible to everyone. Imbued with historical curiosities about the traditions and experiences of each dish, he opens the door to a fantastic journey into the flavours of Porto.
    He is joined by some of the most prominent chefs in the city, such as António Vieira, Camilo Jaña, José Cordeiro, Inês Diniz, João Pupo Lameiras, Luís Américo, Marco Gomes and Rui Paula. They have all shared a recipe inspired by this wonderful land to create true "works of art".
    A city to savour!
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9789724069425
    Pré vendaNão
    Peso220g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1.5
    IdiomaPortuguês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas168
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2022
    Código Interno1005355
    Código de barras9789724069425
    AcabamentoBROCHURA
    AutorLOUREIRO, HÉLIO
    EditoraALMEDINA BRASIL
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar