Minha sacola

    Ref:
    684332

    De: R$ 608,00Por: R$ 425,60ou X de

    Economia de R$ 182,40

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Eating is a necessity and a pleasure, but it has also become an ecological act. Monocultures, genetically manipulated crops, chemical treatments, polluting packaging, exploitation of people and resources are just some of the trends now dominating the market, with significant consequences on both man and environment. But there is an alternative. This book focuses on the small, personal choices in our everyday lives that can transform the act of consumption into an opportunity for innovation. It includes valuable information on ecological farming, distribution and consumption, and contains interviews with the leading players in the field, like Slow Food founder Carlo Petrini and activist/journalist Michael Pollan.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9789079761852
    Pré vendaNão
    Peso393g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas352
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2012
    Código Interno684332
    Código de barras9789079761852
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorVÁRIOS AUTORES
    EditoraTECTUM *
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar