Minha sacola

    EGG ON THE MENU

    Favoritar
    Ref:
    1166248

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    The Chicken came first, now there is Egg: the second book in the On the Menu series. Egg is a universal product, prepared around the world. It is versatile and affordable, can be found in all cultures and has endless applications. Yet you can use it in very original ways. Luc Hoornaert has collected 60 recipes from his travels around the world. What are the classics? How do other cultures use egg in the kitchen? How do top chefs make dishes based on eggs? This book reveals all. Also available: Chicken on the Menu ISBN 9789401437714

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9789401441254
    Pré vendaNão
    Peso1150g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas208
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2017
    Código Interno1166248
    Código de barras9789401441254
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorHOORNAERT, LUC
    EditoraLANNOO PUBLISHERS *
    Sob encomendaNão
    FotógrafoVLEGELS, KRIS

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar