Minha sacola

    Favoritar

    ESSENTIALS OF WINE, THE - WITH FOOD PAIRING TECHNIQUES

    Ref:
    597629

    Por: R$ 467,00ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Designed for a variety of audiences, this book combines a framework for understanding wine and making intelligent food pairing decisions. By emphasizing the basics of wine and the basics of food pairing techniques, it offers content that is relevant to novice and intermediate readers and restaurateurs. Thoroughly class-tested, it includes classic pairing combinations and principles that can be used with New World cuisine. Colorful maps, practice quizzes and pronunciation guides help demystify the subject and guide readers through the maze of wine information. Restaurateurs, wine enthusiasts, and other professionals in the foodservice industry
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780132351720
    Pré vendaNão
    Peso375g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas336
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2009
    Código Interno597629
    Código de barras9780132351720
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorLALOGANES, JOHN
    EditoraPRENTICE HALL
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar