Minha sacola

    FENNEMA'S FOOD CHEMISTRY, FOURTH EDITION

    Favoritar
    Ref:
    599836

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    'Fennema's Food Chemistry, Fourth Edition', the latest edition of an international bestseller, offers comprehensive and cutting-edge insights into topics such as chemical-physical interactions between major food constituents, the impact of biotechnology on food supply and quality, enzymes, lipids edible muscle tissue, and edible plant tissues. It also includes an expanded chapter on toxic substances that covers bioactive substances, nutraceuticals, and toxicants from both a regulatory and a health standpoint.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780849392726
    Pré vendaNão
    Peso1295g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas1160
    Número da edição4ª EDIÇÃO - 2007
    Código Interno599836
    Código de barras9780849392726
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorFENNEMA, OWEN R. | DAMODARAN, SRINIVASAN
    EditoraCRC PRESS
    Sob encomendaNão

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar