Minha sacola

    Favoritar

    FOOD FUNDAMENTALS

    Ref:
    541379

    Por: R$ 274,40ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    For courses in Introductory Foods and Introductory Food Preparation.   This book explains the how’s and the why’s that are basic to the production of safe, high-quality foods. Its goal is to help students develop an understanding of food preparationand science within the context of societal concerns related to health and food safety. By integrating scientific principles of food preparation with the basic production techniques, it enables students to develop a strong foundation in each of the topics. This edition retains popular features such as Science Notes, Cultural Accents, and Ingredient Highlights and contains a new feature focusing on food evaluation.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780132412353
    Pré vendaNão
    Peso643g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas576
    Número da edição9ª EDIÇÃO - 2008
    Código Interno541379
    Código de barras9780132412353
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorMCWILLIAMS, MARGARET
    EditoraPRENTICE HALL
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar