Minha sacola

    Favoritar

    FOOD PHYSICS - PHYSICAL PROPERTIES - MEASUREMENT AND APPLICATIONS

    Ref:
    579149

    Por: R$ 1.081,41ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    'Food Physics' deals with the physical properties of food, food ingredients and their measurement. Physical properties of food play a key role in all fields where modern technological processes are applied for the generation of food raw materials and the production of food. The determination of physical properties of food and related products are a pre-requisite for planning, production engineering and automation processes in today's food, pharmaceutical and cosmetics industries as well as in all related quality control activities. This book describes the principles of food physics starting with the very basics and focuses on the needs of practitioners without omitting important basic principles. It will be indispensable for future students of food technology and food chemistry as well as for engineers, technologists and technicians in the food industries.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9783540341918
    Pré vendaNão
    Peso614g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas550
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2007
    Código Interno579149
    Código de barras9783540341918
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFIGURA, LUDGER O.
    EditoraSPRINGER VERLAG
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar