Minha sacola

    Favoritar

    FOOD PROCESS ENGINEERING AND TECHNOLOGY

    Ref:
    733963

    Por: R$ 1.737,55ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    The past 30 years have seen the establishment of food engineering both as an academic discipline and as a profession. Combining scientific depth with practical usefulness, this book serves as a tool for graduate students as well as practicing food engineers, technologists and researchers looking for the latest information on transformation and preservation processes as well as process control and plant hygiene topics.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780124159235
    Pré vendaNão
    Peso1325g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaSim
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas720
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2013
    Código Interno733963
    Código de barras9780124159235
    AcabamentoBROCHURA
    AutorBERK, ZEKI
    EditoraACADEMIC PRESS
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar