Minha sacola

    Favoritar

    FOOD TEXTURE - MEASUREMENT AND PERCEPTION

    Ref:
    579162

    Por: R$ 1.982,66ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    The concept behind this book is to take a holistic view of food texture, starting with the determination of food texture, its perception in the mouth, and its measurement by both sensory and instrumental methods, and to examine the relation between those methods. The book has been divided into two sections. The first deals with perception of food texture and techniques for its measurement. The second focuses on individual groups of food commodities. The first section is interlaced with appropriate food-related examples to reinforce the applied nature of the subject.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780834212381
    Pré vendaNão
    Peso347g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas311
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1999
    Código Interno579162
    Código de barras9780834212381
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorROSENTHAL, ANDREW J.
    EditoraSPRINGER VERLAG
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar