FRUIT - THE ART OF PASTRY
Favoritar
De: R$ 1.032,50Por: R$ 722,75ou de
Preço a vista:R$ 722,75
Economia de R$ 309,75Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
This lush cookbook presents Grolet’s fruit-based haute-couture pastries like works of art. The chef explains his techniques and his search for authentic tastes and offers a peek into his boundless imagination—he begins the creation of each dessert by drawing. With 130 recipes featuring 45 fruits—citrus, berries, wild and exotic fruits, and even nuts—every pastry lover will want Fruit, for inspiration and to admire the edible sculptures made by this award-winning
star of French pastry making.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9782841239887 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 600g |
Autor para link | DUCASSE ALAIN,GROLET CEDRIC |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1.5 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 336 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2019 |
Código Interno | 893029 |
Código de barras | 9782841239887 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | DUCASSE, ALAIN | GROLET, CEDRIC |
Editora | DUCASSE |
Sob encomenda | Sim |