Minha sacola

    Favoritar

    GOURMET JEWISH COOK, THE

    Ref:
    198388

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Haunukkah dishes to delight children and grown-ups: Salmon Latkes; Romanian Noodle Latkes; Brisket of Beef with Dried Fruit; Lettuce Bouquet Salad with Fried Parsnip Chips; Russian Tea Cookies; Ginger Ice Cream; Chocolate Nut Brownies. Fabulous brunch and breakfast menus: A Three-Course Scandinavian Brunch with Danish Apple Pancakes. An Israeli Breakfast Buffet with Fruited Bulgur Salad and Classic Breakfast Cheese Blintzes. A Passover Brunch with Beet Preserves and Passover French Toast. A Brazilian Brunch menu with Feijoada and Mango Sherbet. Special meals for the Sabbath: Roast Chicken with Zucchini Stuffing; Hungarian Cholent; Kasha with Mushrooms; Apple-Filled Egg Challah; Macadamia Nut Tart. And for personal celebrations all year round: Curried Chicken Salad with Roasted Peanuts for a Bridal Shower Buffet; Barbecue-Baked Short Ribs for a hearty Father's Day dinner; Buckwheat Blinis and Caviar on New Year's Eve; Pumpkin Soup and Kosher Mincemeat Tart for a Thanksgiving feast; Tabbouleh, Stuffed Grape Leaves, and Baklava for a Bar Mitzvah Buffet
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780688166267
    Pré vendaNão
    Peso464g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas416
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1999
    Código Interno198388
    Código de barras9780688166267
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorZEIDLER, JUDY
    EditoraWILLIAM MORROW
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar